Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Una rece, alta caldă la CasablancaSportPictures.eu
07 Apr 2014

Una rece, alta caldă la Casablanca

Victor Crivoi a ratat accederea pe tabloul principal al turneului Grand Prix Hassan II de la Casablanca, Maroc. În meciul decisiv, Victor a fost învins de canadianul Filip Peliwo, locul 260 ATP, în două seturi – 6-1, 6-4 – după 65 de minute de joc. Singurul nostru reprezentant în proba de simplu rămâne, astfel, Victor Hănescu, al cărui meci din primul tur este programat mâine.

În proba de dublu, primul intrat în competiție a fost Horia Tecău. Alături de partenerul său, olandezul Jean-Julian Rojer, Horia i-a înfruntat pe Albert Montanes (Spania) și Filippo Volandri (Italia). Meciul a avut același scor ca și cel al lui Victor Crivoi – 6-1, 6-4 – cu diferența că victoria a aparținut reprezentantului României și că durata meciului a fost mai mică, sub o oră de joc. Viitorii adversari ai dublului româno-olandez va fi perechea învingătoare a partidei dintre perechea argentiniană Carlos Berlocq – Leonardo Mayer și cea formată din reprezentanții țării gazdă Lamine Ouahab – Mehdi Ziadi, beneficiari ai unui wild card.

Alte știri din Tenis de câmp