Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Una caldă, alta receSportPictures.eu
07 Aug 2014

Una caldă, alta rece

La turneul ATP Challenger de la San Marino, jucătorii români au avut rezultate diferite în meciurile disputate în turul secund al competiției.

Victor Hănescu a fost primul dintre tricolori care a intrat pe zgura sanmarineză, însă a trebuit să se recunoască învins de croatul Antonio Veic, locul 313 ATP, după 130 de minute de joc. După ce a câștigat primul set de o manieră categorică, 6-1, Victor a cedat greu, în tiebreak, setul secund, iar decisivul a revenit croatului la un scor strâns. La final, tabela indica 1-6, 7-6 (4), 6-4 în favoarea lui Veic. Opt puncte de clasament și un cec de 1.100 EUR reprezintă câștigurile pe care le înregistrează Victor după participarea la acest turneu.

Adrian Ungur a avut parte de un adversar mai dificil în această fază, italianul Filippo Volandri, ocupantul locului 135 în ierarhia ATP. După ce a cedat la tiebreak primul set, Adrian a gestionat mult mai bine cursul jocului și a reușit să întoarcă în favoarea sa rezultatul cu două seturi identice. Scorul final al întâlnirii a fost 6-7 (1), 6-2, 6-2 pentru Adrian, care va întâlni în sferturi capul de serie numărul 4 al turneului, spaniolul Albert Montanes, locul 141 ATP.

În turneul de dublu, Adrian a avansat împreună cu croatul Franko Skugor în faza sferturilor de finală datorită abandonului italienilor Daniele Bracciali – Potito Starace și vor juca pentru un loc în penultimul act al competiției contra perechii italo-croate Marco Cecchinato – Mate Delic.

Alte știri din Tenis de câmp