Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Un gol, trei puncte, speranțe infiniteAlexandru Hojda / Mediafax Foto
24 Mar 2014

Un gol, trei puncte, speranțe infinite

FC Brașov reintră în cărți pentru a se salva de la retrogradare după succesul din această seară de pe teren propriu contra celor de la Ceahlăul Piatra Neamț. Oaspeții au agonisit 33 de puncte ce le conferă liniștea locului 8, de pe care pot privi relaxați meciurile din ultimele 10 etape.

Omul meciului a fost, fără îndoială, Andrei Cristea, cel care s-a zbătut mult și o dată cu folos. Pentru folosul tuturor colegilor săi. În minutul 37 Aganovici bate perfect o lovitură liberă de pe dreapta, iar mingea ajunge la 7 metri de poartă direct pe fruntea lui Andrei Cristea, care o plasează cu pământul exact lângă bara din stânga lui Calancea. Nemțenii nu au avut ocazii importante, doar Jula având două faze de poartă, câte una pe repriză, care au emoționat mai mult asistența. Vaslui, Astra, Viitorul și Concordia sunt următoarele adversare ale celor de la FC Brașov, un traseu delicat pentru care gura de oxigen de astăzi contează foarte mult.

 

FC Braşov (antrenor Cornel Țălnar): Iacob – Străuţ, Machado, Leko, Cr. Ionescu – Buga (min. 85 Davide Dias), Madeira, Mateiu, Aganovic – Surdu (min. 67 Vagner), A. Cristea (min. 90+1 Fonseca Tavarez)

Alte rezerve: Bordea, Da Silva "Serginho", Ciocâlteu, De Almeida Santos

Ceahlăul Piatra Neamț (antrenor Costel Ilie): Calancea – Dumitraş, Ichim, Cânu, Slavickas – Onciu, Marc (min. 81 N'Tambwe) – Ad. Gheorghiu, Constantinescu, Chitoşcă (min. 56 Popadiuc) – Jula (min. 67 Ştefănescu)

Alte rezerve: Jovic, Cazan, Rusu, Tăbăcariu

Alte știri din Fotbal