Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Un campion olimpic la SteauaBogdan Ille / SportPictures.eu
28 Iun 2017

Un campion olimpic la Steaua

Echipa masculină de polo a CSA Steaua București, câștigătoarea eventului în ultimul sezon, campionat și Cupa României, s-a întărit cu un jucător de excepție. Fundașul croat Ivan Buljubasic, campion olimpic cu naționala țării sale în 2012, la Londra, a semnat o înțelegere valabilă pentru un sezon, cu posibilitate de prelungire. Buljubasic are 1.98 metri și 108 kilograme, fiind unul dintre cei mai buni jucători din lume, pe postul său.

Sportivul, în vârstă de 29 de ani, este campion european în 2010, având și două medalii de bronz cu Croația, la Campionatul Mondial, edițiile 2009 și 2011. Celebrul jucător croat este la prima experiență în afara granițelor țării natale, el fiind legitimat, până acum, la echipe cunoscute ca Jadran Herceg Novi, Mladost Zagreb și Primorje Rijeka. La ultima sa formație, poloistul a fost coleg cu internaționalul român Cosmin Radu, câștigând Cupa Croației în acest sezon.

Buljubasic va face joncțiunea cu lotul stelist după Campionatul Mondial de polo pe apă, programat în luna iulie, la Budapesta, el fiind selecționat pentru echipa națională a Croației.

Planurile de viitor ale echipei de polo steliste includ păstrarea trofeelor interne, dar și un parcurs european cât mai lung. Alte vești bune din bazinul militar sunt prelungirile contractelor cu alți stranieri de forță, cum ar fi golgheterul Nikola Murisic, Adria Delgado sau Djordje Filipovic.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Polo