Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Un brand puternic alături de FRFRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Sep 2015

Un brand puternic alături de FRF

Penny Market & XXL Mega Discount, parte a companiei REWE Group, se alătură Echipei Naționale și Federației Române de Fotbal într-un parteneriat până la finele anului 2018, care include și bonusuri pentru performanța sportivă a Echipei Naționale.

În plus, suporterii fotbalului românesc vor descoperi curând, în magazinele din rețeaua Penny Market & XXL Mega Discount, zone dedicate pasiunii lor pentru Echipa Națională.

Parteneriatul oficializat astăzi reprezintă intrarea în familia fotbalului românesc pentru REWE Group, companie germană cu 88 de ani de tradiție, 15.000 de magazine în 12 țări europene și o cifră de afaceri în 2014 de peste 51 miliarde de euro.

REWE Group este implicat în sportul de performanță la cel mai înalt nivel din Europa, susținând cluburi precum: 1. FC Köln, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt și Austria Vienna, în vreme ce internaționalul german Thomas Muller activează, din 2010, ca endorser pentru companie.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Business sport