Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Un 2-2 marcat de accidentarea oribilă a lui Roman
19 Dec 2013

Un 2-2 marcat de accidentarea oribilă a lui Roman

Joi la prânz FC Botoșani a întâlnit în etapa a 19-a, ultima din acest an, formația Gaz Metan Mediaș într-un meci al hibernării, ambele echipe încercând să treacă peste iarnă cu cât mai multe puncte accumulate în acest sezon, gazdele în special mizând pe maximum în aceasta întâlnire, având în vedere situația delicată din clasament.

Meciul se desfășoară pe un teren greu, oaspeții par să-și țină mai bine echilibrul și după numai 5 minute deschid scoul prin Dan Roman, 1-0 pentru Gaz, rezultat ce nu rezistă mult, pentru că în minutul 13 Fulop prinde un șut de senzație de la 20 de metri și face 1-1. Acelasi Fulop și tot cu un șut frumos de la distanță aduce echipa gazdă în avantaj, 2-1 în minutul 35. În minutul 39 asistăm la accidentarea gravă a lui Roman, care este atacat violent de fundașul gazdelor Ciprian Dinu, acesta provocându-i o fractură deschisă de peroneu și ruptură de maleolă la gleznă, gest pentru care primește cartonaș rosu. Repriza ia final cu 2-1 pentru gazde.

Partea a doua ne arată o echipa botoșeneana hotărâtă să țină de rezultat, medieșenii atacă și cu fundașii și reușesc până la urmă să facă 2-2 prin Muth, în minutul 66, care reia din apropiere o centre provenită dintr-o lovitură liberă. În minutul 88 FC Botoșani trece pe lângă golul victoriei, dar Vraciu reia în bară și meciul se termină 2-2, meci marcat de accidentarea groaznică a lui Dan Roman, cel care deschisese scorul.

 

La startul partidei s-au aliniat urmatoarele echipe:

FC Botoşani: Curileac - Patache, C. Dinu, Poverlovici, Acsinte - M. Croitoru, Vraciu, Vaşvari, Fulop - Hadnagy, Cârjan

Rezerve: Perianu, Maghici, Ursu, Taban, Codoban, R. Radu, Tincu

Antrenor: Valeriu Bordeanu

Gaz Metan: Greab - R. Zaharia, Frăsinescu, Muth, Buzean - Avram, Cr. Todea - Fl. Dan, Vitinho, Llullaku  - D. Roman

Rezerve: Gurincu, Sandu, Covaciu, Roberto, Gașpar, Fl. Bravo, Al. Munteanu

Antrenor: Cristi Dulca

Alte știri din Fotbal