Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Ultimul român părăsește turneul de la DubaiRadu Oltean / Mediafax Foto
26 Feb 2014

Ultimul român părăsește turneul de la Dubai

Florin Mergea și Oliver Marach au fost eliminați la Dubai în turneul de dublu al Dubai Duty Free Tennis Championships după o întâlnire extrem de disputată în care au pierdut la 14 supertiebreak-ul. Indianul Mahesh Bhupatti și uzbekul Denis Istomin au fost cei care, după un joc de mare intensitate ce a durat aproape 90 de minute, au trecut în turul secund al competiției cu scorul de 4-6, 6-3, 16-14.

Primul set a fost câștigat de Florin și partenerul său austriac după ce au reușit să încline balanța cu un break în ghemul 7, fiecare dintre jucători făcându-și serviciul până la final. Actul secund a adus un pic mai multă adrenalină. După ce au cedat două break-uri consecutive, Florin și Oliver au revenit de la 0-5 la 3-5, dar au pierdut un ghem alb și Bhupatti-Istomin au împins meciul în decisiv. Aici, Mergea-Marach revin de la 0-2 la 5-3, Bhupatti-Istomin întorc la 9-5 pentru ei, iar europenii egalează la 9. Din acest punct se merge cap la cap până la 14-13 pentru Florin și Oliver, moment în care cei doi au minge de meci, dar Bhupatti-Istomin reușesc 3 puncte consecutive și întorc dramatic soarta meciului.

Florin și Oliver au primit pentru participarea în turneu un cec în valoare de 7.270 USD.

Alte știri din Tenis de câmp