Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Ultimul meci al etapei a 2-a din LNHM, primul al campionatului LNHFMircea Rosca / SportPictures.eu
09 Sep 2016

Ultimul meci al etapei a 2-a din LNHM, primul al campionatului LNHF

La Turda s-a disputat aseară ultimul meci al celei de-a doua etape a Ligii Naționale de handbal masculin între AHC Potaissa Turda și campioana Dinamo București.

După o primă repriză în care au dictat cursul jocului și au condus confortabil chiar și la 6 goluri diferență (7:1), gazdele au încheiat primele 30 de minute cu patru goluri avantaj pe tabelă 19:15. Elevii lui Eliodor Voica au renăscut după pauză bazându-se pe o defensivă solidă, dar și pe o lejeritate a gazdelor în tratarea fazelor de atac, astfel încât tabela s-a întors până la final, alb-roșiii impunându-se cu 36:31 și instalându-se pe prima poziție a clasamentului.

Astăzi a luat startul și Liga Națională de handbal feminin, la Râmnicu Vâlcea gazdele de la HCM primind vizita celor de la ”U” Cluj. Conduse de Constantin Ștefan de pe bancă, gazdele au avut în Mihaela Ani-Senocico principala realizatoare cu 9 goluri înscrise și au făcut diferența pe finalul meciului. Vâlcencele au încheiat, așadar, cu 21:18 (12:11) în favoarea lor partida și vor juca etapa viitoare cu nou-promovata CSM Cetate Devatrans, în timp ce clujencele vor primi vizita fetelor de la CS Măgura Cisnădie.

Alte știri din Handbal