Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Ultimele reglementări în arbitraj prezentante echipelor din Liga 1FRF.ro
14 Iul 2019

Ultimele reglementări în arbitraj prezentante echipelor din Liga 1

Înaintea startului Ligii 1, oficialii și colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor au susținut cursuri privind ultimele noutăți din arbitraj în fața tuturor loturilor de jucători și a staff-urilor tehnice ale tuturor echipelor din prima divizie.

Aceștia au fost informați în legătură cu modificările aduse legilor jocului care se vor aplica începând cu noua stagiune.

Unele dintre cele mai importante schimbări sunt următoarele: la loviturile libere, zidului format din minimum trei jucători ai unei echipe aflate în apărare, nu i se vor mai putea intercala jucători aflați în atac, autul de poartă nu se va mai repeta, astfel dispare obligativitatea ca mingea repusă de portar să iasă din suprafața careului de 16 metri.

De asemenea, antrenorii vor putea fi avertizați cu cartonașe galbene sau roșii, la fel ca în cazul jucătorilor, în timp ce regula hențului are și ea modificări de interpretare.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Liga 1