Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Zi plină pentru româniAlexandru Dobre / Mediafax Foto
31 Aug 2016

US Open: Zi plină pentru români

Zi plină pentru români la Flushing Meadows. După ce în noaptea trecută Patricia Țig a părăsit învinsă terenul 14 după un meci de două ore și jumătate contra jucătoarei germane Laura Siegemund, locul 27 WTA, scor 3-6, 6-3, 6-2, astăzi ziua a început cu anunțul retragerii din proba de dublu a perechii Sorana Cîrstea – Ana Ivanovic din cauza unor probleme medicale ale sârboaicei și cu partida dintre perechile Andreea Mitu / Aleksandra Krunic (Serbia) și Marina Erakovic (Noua Zeelandă) / Arantxa Parra Santonja (Spania). Cu toate că a început mai bine, perechea româno-sârbă a trebuit să se recunoască învinsă după aproape o oră și jumătate cu scorul 2-6, 6-2, 6-0.

Seara a fost continuată de o victorie previzibilă a perechii Horia Tecău / Jean Julien Rojer în confruntarea de pe terenul 8 contra austriacului Julian Knowle și germanului Florian Mayer. 6-1, 6-3 după o oră și 5 minute și favoriții numărul 5 ai tabloului se pregătesc de întâlnirea cu croatul Mate Pavic și neo-zeelandezul Michael Venus.

Punctul culminant al serii a fost întâlnirea românească din turul 2 al probei de simplu dintre Monica Niculescu și Ana Bogdan. Sinăianca, venită după o campanie bună de calificări, nu a găsit soluții jocului Monicăi și după trei ghemuri echilibrate a început să lase garda jos și a cedat în cele din urmă cu 6-0, 6-1. Monica a fructificat experiența sa superioară în competițiile de acest gen și trece în șaisprezecimi unde va avea un meci de altă încărcătură cu Caroline Wozniaki, daneza revenind astăzi de la 0-4 în primul set și a învins-o pe Svetlana Kuznetsova, favorita numărul 9, cu 6-4, 6-4.

Slătineanca va rămâne în priză în această noapte, având programat meciul de dublu în care împreună cu Vania King va juca împotriva americancelor Ashley Weinhold și Caitlin Whoriskey.

Alte știri din Tenis de câmp