Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Visul se spulberă în sferturiFlaviu Buboi / SportPictures.eu
09 Sep 2021

US Open: Visul se spulberă în sferturi

Gabriela Ruse și Monica Niculescu au pus capăt parcursului lor remarcabil în proba de dublu de la US Open. În sferturile de finală ale competiției, perechea tricoloră a cedat la mare luptă în partida în care le-au avut ca adversare pe favoritele numărul 7 ale tabloului, dublul format din chilianca Alexa Guarachi și americanca Desirae Krawczyk.

După două ore și 25 de minute de joc pe „Louis Armstrong Stadium”, scorul a fost 6-7 (5), 6-2, 6-3 în favoarea perechii Guarachi/Krawczyk, însă Gabriela și Monica au ținut garda sus până la scorul de 3-3 în setul decisiv. Un break cedat în care au câștigat un punct și un hold alb al adversarelor le-au pus pe românce cu spatele la zid. În ghemul 9 ele au revenit de la 0-40 și au salvat trei mingi de meci, au avut minge de 4-5, dar nu le-au mai putut opri pe favoritele numărul 7 să închidă partida.

Gabriela și Monica primesc un cec comun în valoare de 93.000 USD și câte 430 de puncte de clasament, care le asigură un salt important în ierarhia de specialitate. Niculescu urcă de pe locul 60 pe 42, în timp ce Ruse avansează 87 de poziții până pe locul 119.

Alte știri din Tenis de câmp