Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Victorie importantă a Anei BogdanCosmin Iftode / SportPictures.eu
25 Aug 2016

US Open: Victorie importantă a Anei Bogdan

Ana Bogdan a pășit în finala calificărilor de la US Open după un succes de senzație în fața belgiencei Ysaline Bonaventure, locul 162 WTA.

Compatrioata noastră situată pe locul 117 WTA a fost condusă la seturi, dar a revenit în trombă și a câștigat într-o oră și jumătate cu scorul de 2-6, 6-0, 6-4. În decisiv sinăianca a revenit de la 0-3 la 5-3 și și-a deschis calea către ultimul act al calificărilor.

Pentru un loc pe tabloul principal, Ana se va lupta cu canadianca Francoise Abanda, locul 229 WTA, cele două jucătoare urmând a se afla față în față pentru prima dată în circuit.

Cu 22 de victorii și 10 înfrângeri anul acesta, Ana înregistrează un sezon de excepție în care a și reușit cea mai bună clasare a carierei, locul 110 acum o săptămână. Momentul de grație poate continua cu calificarea între cele 128 de jucătoare care vor evolua pe tabloul principal al competiției, mai ales că este pentru prima dată când se află atât de aproape de această performanță la un turneu de mare șlem și prima dată când participă la US Open.

Alte știri din Tenis de câmp