Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Victorie grea la dublu pentru NiculescuAlexandru Dobre / Mediafax Foto
01 Sep 2016

US Open: Victorie grea la dublu pentru Niculescu

În proba de dublu feminin Monica Niculescu a continuat noaptea trecută seria victoriilor, după cea din proba de simplu din războiul fratricid cu Ana Bogdan ea a triumfat și în meciul de dublu în care împreună cu Vania King a jucat împotriva americancelor Ashley Weinhold și Caitlin Whoriskey.

Nu a fost o misiune ușoară, jucătoarele mai experimentate, cotate ca favorite numărul 10, având nevoie de două ore și jumătate pentru a învinge posesoarele de wild-card în set decisiv. 6-2, 5-7, 7-5, cu 5-5 în decisiv după ce Monica și Vania conduceau cu 5-3, a fost scorul final afișat de tabela de pe terenul numărul 12, iar perechea româno-americană trebuie să pregătească partida din turul 2 contra surorilor ucrainence Lyudmyla și Nadia Kichenok.

În această seară, Raluca Olaru și Irina Begu au fost oprite de ploaie din cursa spre victorie în partida contra perechii Jelena Ostapenko (Letonia)/Andrea Petkovic (Germania), partida fiind întreruptă la scorul 7-6(5), 3-4 și serviciul în favoarea fetelor noastre.

Alte știri din Tenis de câmp