Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Tecău și Rojer pierd șansa unei noi finaleAFP / Mediafax Foto
09 Sep 2020

US Open: Tecău și Rojer pierd șansa unei noi finale

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer nu au mai putut reveni în finala probei de dublu la US Open după ce noaptea trecută au cedat în semifinalele competiției în fața perechii formate din croatul Mate Pavic și brazilianul Bruno Soares.

Partida disputată pe arena ”Louis Armstrong” a început nefericit pentru perechea româno-olandeză, cu un break cedat, avantaj apărat de Pavic și Soares până la finele primului set. Partea a doua a meciului a fost ceva mai animată, cu Tecău și Rojer reușind un break pentru 5-3 și se părea că partida se îndreaptă spre un set decisiv, mai ales că ei aveau 40-30 pe propria lansare în ghemul 9. Cu toate acestea, Pavic și Soares au reușit să întoarcă soarta setului în favoarea lor și după o oră și 24 de minute s-au impus cu 6-4, 7-5.

Acest nou parcurs remarcabil al perechii româno-olandeze a fost recompensat cu câte 360 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 130.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp