Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Tecău și Rojer, eliminați în optimiAFP / Mediafax Foto
06 Sep 2016

US Open: Tecău și Rojer, eliminați în optimi

Meci dificil pentru Horia Tecău și Jean Julien Rojer în optimile de finală ale US Open. Pe terenul numărul 5, favoriții numărul 5 ai tabloului de dublu au cedat la mare luptă în fața perechii formate din Robert Lindstedt (Suedia) și Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan), doi jucători cu vastă experiență în această probă.

O oră și 40 de minute a durat partida încheiată în minim de seturi cu scorul de 6-3, 7-6 (4), startul fiind unul extrem de echilibrat. Primele trei ghemuri, adjudecate de fiecare parte, au durat nu mai puțin de 20 de minute, pentru ca apoi să se meargă într-un ritm mai accelerat. Linstedt/Qureshi s-au distanțat treptat pe tabelă cu break în ghemul 4 pe serviciul lui Horia și apoi în ghemul 6 pe cel al olandezului, având posibilitatea de a închide setul pe propriul serviciu. După ce au anulat o minge de set, Horia și Juls au făcut rebreak și apoi s-au apropiat la 3-5, dar adversarii au tranșat soarta setului pe propria lansare.

În setul 2 jocul a prins viteză și cu 9 ghemuri albe sau în care s-a cedat un singur punct, fără break-uri, s-a ajuns în tiebreak, unde Linstedt/Qureshi fac minibreak-ul decisiv la 4-4 și pun punct partidei.

Horia și Juls ies din scenă cu un act mai devreme decât la ediția de anul trecut a turneului și primesc câte 180 de puncte de clasament și împart un cec de 40.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp