Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Tecău și Rojer au câștigat titlulAFP / Mediafax Foto
09 Sep 2017

US Open: Tecău și Rojer au câștigat titlul

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au câștigat titlul în proba masculină de dublu din cadrul US Open, după ce i-au învins în finală, scor 6-4, 6-3, pe spaniolii Marc Lopez şi Feliciano Lopez, favoriţi numărul 11 ai competiţiei, după o oră şi 26 de minute de joc.

Tecău și Rojer și-au trecut astfel în palmares al doilea lor titlu de Mare Șlem, după cel de la Wimbledon, câștigat în 2015. Pentru câştigarea competiţiei americane, Tecău şi Rojer vor încasa un cec în valoare de 675.000 de dolari şi 2.000 de puncte în ierarhia mondială.

Jucând alături de CoCo Vandeweghe, Horia Tecău a ratat calificarea în finala probei de dublu mixt cei doi fiind învinși de cuplul Martina Hingis (Elveția) / Jamie Murray (Marea Britanie), cu 6-4, 7-6 (8). Principalii favoriți s-au impus într-o oră și 30 de minute. Pentru evoluția lor, Tecău și Vandeweghe s-au ales cu 30.000 de dolari.

Alte știri din Tenis de câmp