Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Tecău și Krawietz se opresc în sferturiMihaela Bobar / SportPictures.eu
08 Sep 2021

US Open: Tecău și Krawietz se opresc în sferturi

Traseul perechii româno-germane formate din Horia Tecău și Kevin Krawietz în proba de dublu de la US Open s-a oprit noaptea trecută în sferturile de finală.

Cotați drept favoriți numărul 6 ai tabloului, postură din care nu au cedat niciun set în primele trei jocuri disputate, Horia și Kevin au fost nevoiți să se recunoască învinși în minim de seturi de perechea americană formată din Steve Johnson și Sam Querrey. Partida disputată pe „Louis Armstrong Stadium” s-a încheiat cu scorul de 6-2, 7-6 (5) în favoarea reprezentanților țării gazdă la capătul unui joc ce a durat o oră și 9 minute.

Pentru Horia și Kevin este al optulea turneu dintre cele 12 disputate împreună în acest an în care ating cel puțin faza sferturilor de finală și cele 360 de puncte obținute la New York le consolidează poziția în clasamentul ATP Doubles Race, în care ocupă locul 7. Pe lângă punctele de clasament, cei doi vor împărți un cec în valoare de 93.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp