Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Tecău pune punctAFP / Mediafax Foto
08 Sep 2015

US Open: Tecău pune punct

Pe Louis Armstrong Stadium, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au pus punct aventurii lor la ediția 2015 a US Open. Cei care erau cotați la start cu a treia șansă de câștigare a trofeului s-au văzut eliminați astăzi în faza sferturilor de finală de perechea franceză Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut, favoriții numărul 12. Meciul s-a desfășurat pe parcursul a aproape 100 de minute și a fost tranșat în două seturi de francezi cu scorul 7-6 (5), 6-4.

Primul set a fost fluid și după patru ghemuri albe și patru adjudecate la 15 tiebreak-ul a venit în mod natural. Aici, Horia și Jean-Julien au pornit bine, cu minibreak, însă nu au putut să îl consolideze, pierzând ambele servicii de care au dispus după aceea. Adversarii nu au ratat ocazia oferită și s-au detașat la 4-1, avantaj ce s-a dovedit decisiv până la final.

În setul secund perechea româno-olandeză a cedat serviciul în chiar primul ghem, dar au revenit de la 1-3 și au întors la 4-3 în favoarea lor, lăsând impresia că decisivul nu era departe. Din păcate, un nou break cedat în ghemul 9 le-a adus francezilor șansa de a închide meciul pe propriul serviciu și după trei mingi de meci anulate – un winner al lui Rojer, un retur în fileu al lui Herbert și o dublă greșeală a lui Mahut – francezii reușesc să convertească a patra ocazie ivită.

Horia și Jean-Julien rămân doar cu satisfacția parcursului de până acum ce le-a adus câte 360 de puncte de clasament și un cec în valoare de 67.675 USD.

Alte știri din Tenis de câmp