Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Tecău lasă cortinaAFP / Mediafax Foto
02 Sep 2014

US Open: Tecău lasă cortina

Ultimul reprezentant al României la Flushing Meadows a părăsit competiția. Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au fost învinși în minim de seturi cu scorul 6-3, 6-2 de perechea David Marrero – Fernando Verdasco, spaniolii fiind capi de serie numărul 7 ai turneului.

Pe parcursul partidei ce a durat aproximativ o oră perechea spaniolă s-a aflat în permanență la conducerea jocului și au pus rapid stăpânire pe fiecare set cu câte un break făcut devreme, ceea ce le-a adus un avantaj liniștitor. Tecău – Rojer nu au reușit să fructifice niciuna dintre cele 5 mingi de break de care au dispus, în timp ce Marrero – Verdasco au convertit 3 dintre cele 4 șanse cu care s-au întâlnit.

Horia are acum o săptămână în plus de pregătire pentru meciul de Cupa Davis din week-end-ul 12-14 septembrie și părăsește New York-ul cu 180 de puncte de clasament și împarte cu Rojer un cec de 32.163 USD.

Alte știri din Tenis de câmp