Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Sorți potrivnici pentru Begu și BuzărnescuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
28 Aug 2020

US Open: Sorți potrivnici pentru Begu și Buzărnescu

Tragerea la sorți a tablourilor principale de simplu a adus adversare de calibru pentru două dintre cele patru românce înscrise în concurs.

Astfel, Irina Begu, locul 70 WTA, va avea un meci dificil în turul inaugural contra favoritei numărul 6 a tabloului, cehoaica Petra Kvitova, locul 12 WTA, în fața căreia a câștigat un singur set în cele 4 meciuri directe, în timp ce Mihaela Buzărnescu, locul 122 WTA, o va înfrunta pe americanca Sloane Stephens, locul 37 WTA şi cap de serie numărul 26, cele două aflându-se la prima întâlnire pe teren.

Mai multă șansă au avut Sorana Cîrstea, locul 77 WTA, și Patricia Ţig, locul 86 WTA. Târgovișteanca va juca împotriva americancei Christina McHale, locul 90 WTA, în timp ce jucătoarea originară din Galați va juca în primul tur cu japoneza Kurumi Nara, locul 142 WTA.

Turneul se află la cea de-a 140-a sa ediție și se va desfășura între 31 august și 13 septembrie la complexul USTA Billie Jean King National Tennis Center din Flushing Meadows, New York. Premiile totale se ridică la 53.402.000 USD și, din păcate pentru noi, doar cele patru jucătoare tricolore vor fi prezente la această ediție a turneului de mare șlem.

Alte știri din Tenis de câmp