Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Sorana cedează în decisivAFP / Mediafax Foto
29 Aug 2014

US Open: Sorana cedează în decisiv

Sorana Cîrstea a luptat exemplar în meciul din turul 2 contra favoritei 7, canadianca Eugenie Bouchard, în fața căreia a cedat după două ore și 15 de minute în set decisiv, scorul final fiind 6-2, 6-7 (4), 6-4.

Bouchard a pornit în forță și s-a detașat cu un break la 3-0, iar Sorana a fost nevoită să pornească în cursa de recuperare a handicapului. Din păcate, ea nu a reușit să-și procure decât o șansă de break în ghemul 7, dar a fost anulată de adversara sa, care a continuat forcing-ul și a încheiat setul cu un nou break.

Revirimentul Soranei se petrece la 0-2 în setul secund, când târgovișteanca reușește o serie de 4 ghemuri consecutive, însă Bouchard revine și menține egalitatea până la incidența tiebreak-ului. Aici Sorana întoarce de la 2-3 la 6-3 și fructifică a doua șansă de set pentru a trimite meciul în decisiv, în care canadianca face prima break-ul, Sorana mobilizându-se și egalând la 3. Din păcate, ea cedează rebreak-ul, apoi salvează o minge de meci la 3-5 pe propriul serviciu, dar nu a fost decât o amânare a deciziei, deoarece Bouchard încheie meciul în ghemul următor.

După o serie minunată de 5 victorii în primul tur, româncele continuă să fie reprezentate în concursul de simplu doar de Simona Halep. Sorana părăsește competiția la același nivel ca și anul trecut, acumulând 70 de puncte de clasament și un cec în valoare de 60.420 USD.

Alte știri din Tenis de câmp