Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Sorana avansează și la dubluAFP / Mediafax Foto
27 Aug 2014

US Open: Sorana avansează și la dublu

Primul meci pe tabloul de dublu care are ca protagonistă o româncă a adus o victorie de bun augur pentru toate fetele noastre angrenată și în această probă. După victoria dătătoare de speranțe repurtată ieri la simplu, Sorana Cîrstea a făcut pasul în turul 2 și la dublu, acolo unde joacă alături de franțuzoaica Pauline Parmentier. Cele două le-au învins în o oră și 45 de minute de joc pe americancele Tornado Alicia Black și Bernarda Pera în trei seturi cu scorul 2-6, 6-4, 6-3.

Adversarele au rupt echilibrul în primul act la 2-2 cu un break ce le-a deschis calea către adjudecarea primului set. Nevoite să schimbe abordarea, Sorana și Pauline redresează cursul jocului fiind mai agresive pe serviciul adversarelor. Cu un break-rebreak în ghemurile 2 și 3, cursul setului este nealterat până la 5-4 pentru perechea româno-franceză, care reușește apoi break-ul decisiv și aduce egalarea la seturi. Intrând în decisiv pe propriul serviciu, Cîrstea-Parmentier se distanțează la 4-1 și accelerează finalul meciului jucând mai decis.

Victoria de astăzi îi poate prilejui Soranei o întâlnire în teren în turul secund cu Raluca Olaru, în cazul în care Raluca și partenera sa, elvețianca Stefanie Voegele, vor reuși să treacă de Alla Kudryavtseva (Rusia) – Anastasia Rodionova (Australia), perechea cap de serie numărul 9 a turneului.

Alte știri din Tenis de câmp