Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Simona, fără emoțiiAFP / Mediafax Foto
27 Aug 2014

US Open: Simona, fără emoții

Simona Halep bifează a doua victorie în această săptămână la Flushing Meadows după ce a trecut de slovaca Jana Cepelova, clasată pe locul 65 în ierarhia WTA, în minim de seturi cu 6-2, 6-1.

Cepelova profită de începutul mai ezitant al Simonei și după ce deschide tabela își dublează avantajul cu un break. Reverul Simonei este decisiv și o ajută să revină în ghemul 3 cu rebreak. Un ghem alb egalează tabela și Simona semnează încă un break folosindu-se de inexactitățile la serviciu ale Cepelovei. A fost ca o declarație de superioritate, constănțeanca continuând forcing-ul până la câștigarea setului, bazându-se pe o mobilitate extraordinară și variație în lovituri.

O desfășurare similară a avut-o setul secund, cu Cepelova câștigând primul ghem, unul care părea cedat de Simona în virtutea unui cod nescris al onoarei asumat de jucătorii profesioniști. Serviciul îi este aliat Simonei și agresivitatea continuă din punctele jucate o dezarmează pe Cepelova, care nu poate face altceva decât să vadă evoluția tabelei și în 56 de minute își termină prezența pe teren.

Putem spune că Simona a bifat un antrenament cu public și așteaptă verdictul din meciul Mirjana Lucic-Baroni (Croația, 121 WTA) - Shahar Peer (Israel, 155 WTA) pentru a-și cunoaște viitoara adversară.

Alte știri din Tenis de câmp