Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Scenariu hollywoodian pentru Irina BeguAFP / Mediafax Foto
01 Sep 2015

US Open: Scenariu hollywoodian pentru Irina Begu

Un meci ce va rămâne, cu siguranță, în amintirea Irinei Begu s-a încheiat nefericit pentru compatrioata noastră și i-a încheiat prematur parcursul la US Open. Pe terenul 15 al complexului USTA Billie Jean King National Tennis Center din New York jucătoarea din Belarus Olga Govortsova, locul 68 WTA, a izbutit una dintre surprizele zilei eliminând-o pe favorita 28 a competiției după un meci roller-coaster derulat pe parcursul a două ore și 12 minute și încheiat cu un scor surprinzător 6-1, 0-6, 7-6 (3).

După un prim set în care a cedat în două rânduri serviciul, Irina practic a decolat în actul secund și, după ce a defilat egalând la seturi, s-a detașat în decisiv la 4-1, apoi la 5-2 cu un break. În ghemul 8 Irina are minge de meci, dar acest lucru provoacă un declic în jocul Govortsovei, jucătoarea din Belarus egalează la 5 și apoi împinge decizia în tiebreak. Aici Irina reintră într-o pasă proastă și nu reușește să câștige niciun punct pe propriul serviciu, ceea ce pune capăt cu un rezultat nefavorabil prezenței sale la open-ul american.

Ca și Andreea Mitu și Alexandra Dulgheru, Irina primește 10 puncte de clasament și un cec de 39.500 USD.

Alte știri din Tenis de câmp