Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Pregătiri de optimi la dublu masculinRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
05 Sep 2015

US Open: Pregătiri de optimi la dublu masculin

Florin Mergea este primul dintre cei doi români prezenți pe tabloul de dublu care a pășit în optimile de finală ale turneului. Împreună cu Rohan Bopanna, Florin a ieșit victorios de pe terenul numărul 7 din complexul USTA Billie Jean King National Tennis Center din New York la finalul partidei disputate contra perechii Mariusz Fyrstenberg (Polonia) / Santiago Gonzalez (Mexic). După aproape o oră și jumătate scorul a fost 6-3, 7-6 (4), iar Florin și Rohan așteaptă acum rezultatul partidei dintre Jeremy Chardy (Franța) / Lukasz Kubot (Polonia) și Daniel Nestor (Canada) / Edouard Roger-Vasselin (Franța), favoriții numărul 9, pentru a afla numele adversarilor din optimi.

După debutul favorabil în proba de dublu mixt, ieri Horia Tecău a pășit cu dreptul și în proba de dublu împreună cu Jean-Julien Rojer. Cei doi au încheiat rapid conturile în partida din primul tur disputată contra perechii Andre Begemann / Oliver Marach. După numai 49 de minute, perechea româno-olandeză a tranșat victoria de partea sa cu scorul 6-2, 6-1 și urmează să joace în această noapte contra perechii formate din jucătorii cehi Frantisek Cermak și Jiri Vesely pentru a intra pe lista jocurilor din optimi.

Alte știri din Tenis de câmp