Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Parcurs scurt pentru DulgheruAFP / Mediafax Foto
01 Sep 2015

US Open: Parcurs scurt pentru Dulgheru

Alexandra Dulgheru nu a putut să facă față jocului complet al jucătoarei germane Angelique Kerber. Clasată pe locul 11 WTA, Kerber a controlat autoritar partida pe care a încheiat-o în 68 de minute cu scorul 6-3, 6-1.

Primul set a fost prelungit de o răbufnire de orgoliu a Alexandrei, care la 5-0 în favoarea adversarei sale i-a anulat acesteia două mingi de break și set și a reușit să își facă pentru prima oară serviciul în meci la capătul unui ghem întins pe lungimea a 16 puncte. Revirimentul părea consistent, în ghemul 9 Alexandra beneficiind de încă o minge de break, însă Kerber a revenit și a închis setul.

Setul secund a avut un debut aproape identic, cu Kerber detașându-se la 4-0, apoi Alexandra reușind să-și facă serviciul. Din păcate, a fost ultima dată în meci, germanca încheiind partida cu un nou break.

10 puncte de clasament și un cec de 39.500 USD reprezintă zestrea cu care Alexandra Dulgheru părăsește turneul de simplu.

Alte știri din Tenis de câmp