Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Olaru, victorii în probele de dubluSabin Malisevschi / SportPictures.eu
31 Aug 2018

US Open: Olaru, victorii în probele de dublu

Performera zilei a fost Raluca Olaru, învingătoare atât în proba de dublu feminin, cât și în cea de dublu mixt. Alături de chinezoaica Xinyun Han, Raluca a obținut o victorie în două seturi, scor 6-3, 6-3, în meciul disputat împotriva perechii formate din jucătoarea germană Tatiana Maria și britanica Heather Watson. În turul secund, misiunea Ralucăi și a partenerei sale este una dificilă ținând cont de faptul că adversară le va fi perechea cotată ca favorită numărul 3 a tabloului, alcătuită din cehoaicele Andrea Sestini Hlavackova și Barbora Strycova.

La scurt timp după această victorie, Raluca a reintrat în teren pentru partida din turul inaugural al probei de dublu mixt, acolo unde face echipă cu croatul Franko Skugor. Cei doi au întâlnit perechea Danielle Collins/Tom Fawcett și au avut nevoie de supertiebreak pentru a obține victoria. După 3-6, 6-4, 10-3, Raluca și Franko avansează în turul secund în care îi vor întâlni pe favoriții numărul 7, slovena Katarina Srebotnik și neozeelandezul Michael Venus.

Alte știri din Tenis de câmp