Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Olaru continuă doar la dublu mixtRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Sep 2019

US Open: Olaru continuă doar la dublu mixt

Raluca Olaru a părăsit proba de dublu feminin, dar rămâne în competiție în cea de dublu mixt și este ultima reprezentantă a tricolorului care are speranțe să evolueze în cea de-a doua săptămâna a US Open. Alături de chinezoaica Zhaoxuan Yang, Raluca nu a putut face față favoritelor numărul 14 ale tabloului, ucraineanca Lyudmyla Kichenok și letona Jelena Ostapenko, în fața cărora perechea româno-chineză a cedat cu scorul de 3-6, 4-6.

130 de puncte și un cec în valoare de 30.000 USD pe care îl va împărți cu partenera sa reprezintă câștigul Ralucăi, care va continua în proba de dublu mixt.

Aseară, împreună cu croatul Franko Skugor ea a învins perechea Lucie Hradecka (Cehia)/Artem Sitak (Noua Zeelandă) cu 6-4, 7-5 și va juca în această noapte contra dublului format din taiwaneza Latisha Chan și croatul Ivan Dodig, cei care sunt creditați cu a patra șansă la câștigarea titlului.

În proba de dublu masculin, Marius Copil și Nick Kyrgios și-au anunțat retragerea cu puțin timp înainte de partida din turul secund în care trebuiau să îi înfrunte pe austriecii Oliver Marach și Jurgen Melzer, favoriții numărul 16 ai tabloului.

Alte știri din Tenis de câmp