Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: O retragere și un abandonAFP / Mediafax Foto
28 Aug 2018

US Open: O retragere și un abandon

Marius Copil, locul 82 ATP, a pornit excelent partida contra croatului Marin Cilic, locul 7 ATP, și l-a condus cu 5-1 în primul act, ratând apoi trei mingi de set. Probleme musculare la piciorul stâng l-au măcinat încet-încet și arădeanul a fost nevoit să privească cum adversarul său își trece în cont ghem după ghem pentru a câștiga primul set, apoi pe al doilea, iar la scorul de 7-5, 6-1, 1-1 în favoarea croatului Marius s-a decis să abandoneze.

Mihaela Buzărnescu, locul 20 WTA, nu s-a prezentat la startul partidei programate contra cehoaicei de 19 ani Marketa Vondrousova, locul 102 WTA. Conștientă de faptul că nu poate forța revenirea pe teren, ea și-a anunțat abandonul asigurându-și fanii că ținta ei este să fie sănătoasă.

În această noapte, în jurul orei 1:00, Sorana Cîrstea, locul 52 WTA, va juca meciul său din primul tur în care o va întâlni pe americanca Alison Riske, locul 76 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp