Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Niculescu și Tecău trec în optimiAFP / Mediafax Foto
03 Sep 2016

US Open: Niculescu și Tecău trec în optimi

Victorii în meciurile de dublu feminin și masculin disputate de Monica Niculescu și Horia Tecău.

În proba feminină, Monica Niculescu și Vania King au jucat aproximativ o oră și un sfert pentru o victorie fără probleme în compania surorilor Lyudmyla și Nadia Kichenok. Scorul înregistrat de tabela terenului numărul 13 a fost 6-3, 6-1 în favoarea dublului româno-american. Perechea cap de serie numărul 10 va juca în optimi contra favoritelor numărul 5, rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina.

În proba similară masculină, Horia Tecău și Jean Julien Rojer au învins în mai puțin de o oră perechea formată din croatul Mate Pavic și neo-zeelandezul Michael Venus. După un dublu 6-2 consemnat pe terenul numărul 5, favoriții numărul 5 ai tabloului se pregătesc de întâlnirea cu învingătorii partidei dintre Robert Lindstedt (Suedia)/Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan) și dublul cap de serie numărul 10, format din finlandezul Henri Kontinen și australianul John Peers.

Alte știri din Tenis de câmp