Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Niculescu și Ruse obțin performanța cariereiFlaviu Buboi / SportPictures.eu
07 Sep 2021

US Open: Niculescu și Ruse obțin performanța carierei

Tinerețea și experiența s-au împletit perfect în colaborarea dintre Gabriela Ruse și Monica Niculescu, cele două obținând o performanță remarcabilă prin calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu de la US Open.

Învingătoare în set decisiv în fața perechii formate din canadianca Leylah Fernandez și neo-zeelandeza Erin Routliffe, scor 6-1, 4-6, 6-2, ambele jucătoare tricolore obțin cea mai bună performanță pe terenurile de la Flushing Meadows. Dacă pentru Ruse, 23 de ani, este de așteptat, ea fiind la prima sa participare la turneul american de mare șlem, Niculescu, 34 de ani, încununează cea de-a 13-a sa prezență cu o calificare în sferturile de finală. În această fază, Gabriela și Monica le vor avea ca adversare pe favoritele numărul 7 ale tabloului, dublul format din chilianca Alexa Guarachi și americanca Desirae Krawczyk, cele care le-au eliminat în optimi pe favoritele numărul 12, Raluca Olaru și ucraineanca Nadiia Kichenok, scor 6-3, 6-2.

În această noapte, în proba de dublu masculin Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz vor evolua în sferturile de finală contra dublului american Steve Johnson/Sam Querrey.

Alte știri din Tenis de câmp