Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Mergea se oprește în turul 2AFP / Mediafax Foto
31 Aug 2014

US Open: Mergea se oprește în turul 2

Turul secund a fost și ultimul pentru Florin Mergea și partenerul său, croatul Marin Draganja, în proba de dublu. Cei doi au fost învinși în 70 de minute cu scorul 6-4, 6-2 de perechea Vasek Pospisil (Canada) – Jack Sock (SUA), cei care sunt cotați cu a 8-a șansă la câștigarea trofeului.

Primul set a fost echilibrat și s-a decis în ghemul 9, când Mergea – Draganja au pierdut două puncte succesive la 30-30 și au cedat break-ul la prima șansă pe care adversarii și-a procurat-o. Încercarea de revenire din ghemul următor a fost ratată, cele două mingi de rebreak au fost anulate de Pospisil – Sock și cei doi și-au trecut în cont primul set.

Actul secund a debutat cu un ghem lung, de 18 puncte, în care perechea româno-croată a salvat trei mingi de break și a deschis tabela. A fost un moment psihologic al meciului ce a produs un declic în jocul dublului Pospisil – Sock, deoarece ei au realizat două ghemuri albe pe propriul serviciu și două break-uri la 30 ce au dus scorul la 4-1. De aici până la 6-2 nu a fost un drum lung și Florin Mergea și Marin Draganja au pus punct traseului lor la US Open 2014.

Cei doi au acumulat câte 90 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 20.063 USD.

Alte știri din Tenis de câmp