Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Marius Copil a pășit cu dreptulAFP / Mediafax Foto
27 Aug 2015

US Open: Marius Copil a pășit cu dreptul

Marius Copil a debutat cu o victorie în competiția calificărilor pentru tabloul principal al turneului de mare șlem ce are loc la New York. Într-un meci disputat în noaptea de miercuri spre joi, Copil a reușit să îl învingă în trei seturi pe francezul Edouard Roger-Vasselin, locul 161 ATP, după aproape două ore de joc scorul indicat de tabelă fiind 6-2, 4-6, 6-4.

Meciul a fost echilibrat, diferența fiind făcută de Marius în decisiv cu un break în chiar ultimul ghem al partidei. Alejandro Gonzalez, columbianul în vârstă de 26 de ani clasat pe locul 117 al ierarhiei ATP și favoritul numărul 15 al tabloului este viitorul adversar al arădeanului, iar meciul este programat în această seară după ora 22:30 ora României.

În cazul unei victorii, românul clasat pe locul 184 ATP ar putea juca meciul decisiv pentru intrarea pe tabloul principal cu argentinianul Facundo Bagnis, locul 137 ATP și favorit 30 al competiției.

Alte știri din Tenis de câmp