Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Înfrângeri în proba de dubluSabin Malisevschi / SportPictures.eu
30 Aug 2018

US Open: Înfrângeri în proba de dublu

Irina Bara și franțuzoaica Alizé Cornet au început perfect meciul din turul inaugural al probei de dublu contra perechii formate din elvețianca Timea Bacsinszky și rusoaica Vera Zvonareva, însă au fost nevoite să se recunoască învinse în set decisiv. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-6, 6-4, 6-4 după două ore și 8 minute de joc, dar ar fi putut avea alt deznodământ dacă Irina și Alizé se concentrau mai mult la scorul de 4-4 și 40-30 pe serviciul lor în al doilea set.

Tot cu o înfrângere pentru reprezentanta României s-a încheiat partida dintre perechile formate din Sorana Cîrstea și spanioloaica Sara Sorribes Tormo, respectiv ucraineanca Lyudmyla Kichenok și germanca Laura Siegemund. Un tiebreak pierdut de la 2-2 și un set secund început cu două break-uri cedate le-au fost fatale Soranei și Sarei, care au pierdut după o oră și 26 de minute cu scorul de 7-6 (2), 6-2.

Alte știri din Tenis de câmp