Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Înfrângere la limită pentru NiculescuAlexandru Dobre / Mediafax Foto
28 Aug 2018

US Open: Înfrângere la limită pentru Niculescu

Zi nefastă pentru români la Flushing Meadows. Monica Niculescu a scăpat printre degete o victorie în fața unei jucătoare din Israel venită din calificări, Julia Glushko, locul 162 WTA.

Un prim set început cu patru break-uri consecutive a fost controlat apoi de Monica și lucrurile păreau să meargă bine pentru ea după ce a închis primul act la 3. Glushko a avut un start fulminant în setul secund și s-a distanțat la 4-0, dar la 30-30 în ghemul 5 a căzut rău la o scurtă pusă de Monica și a avut nevoie de un time-out medical pentru a-și reveni după lovitura la genunchiul drept. Având acest handicap al mobilității, Glushko se vede egalată la 5 și reușește să-i anuleze compatrioatei noastre două mingi de break pentru a face 6-5. Folosind momentul bun, ea reușește break-ul ce a dus-o în decisiv, set în care Monica a pornit cu un break confirmat de un ghem pe propria lansare. Glushko a egalat imediat, după care s-a mers cap la cap până la 5-4 pentru ea și un ultim break cedat de Monica a pus capăt partidei.

3-6, 7-5, 6-4 după două ore și 38 de minute și Niculescu părăsește proba de simplu după primul tur.

Alte știri din Tenis de câmp