Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Halep și Buzărnescu, eliminate și ele în primul turRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Aug 2017

US Open: Halep și Buzărnescu, eliminate și ele în primul tur

Seria veștilor proaste de la US Open continuă. Înfruntarea de cinci stele dintre Simona Halep și Maria Sharapova s-a încheiat cu o nouă victorie, a șaptea, a rusoaicei, compatrioata noastră rămânând la cota 0 a succeselor în fața celei revenite după 19 luni într-un turneu de mare șlem.

Clasată actualmente pe locul 146 WTA, Sharapova și-a păstrat agresivitatea binecunoscută și pe fondul unui serviciu 2 mai slab al Simonei a făcut diferența în joc. Constănțeanca a luptat exemplar în defensivă, a fost prezentă pe tot terenul, a returnat de multe ori din situații ce păreau dincolo de limită, dar după două ore și 42 de minute de joc pe ”Arthur Ashe Stadium” a fost nevoită să se recunoască învinsă cu 4-6, 6-4, 3-6. Statistica spune totul despre agresivitatea rusoaicei: chiar dacă Simona a avut 15/14 raportul loviturilor direct câștigătoare și a greșelilor neforțate, Sharapova a riscat mai mult și cifrele ei sunt 60/64, scorul punctelor câștigate fiind 113-108 în favoarea ei.

Venită din calificări, Mihaela Buzărnescu, locul 133 WTA, a contat doar în al doilea set al partidei disputate contra favoritei numărul 5 a tabloului, daneza Caroline Wozniacki. Compatrioata noastră a cedat primul set în 26 de minute, dar a opus o rezistență mult mai consistentă în cel de-al doilea, Wozniacki impunându-se după o oră și 22 de minute cu 6-1, 7-5.

Prin urmare, Mihaela și Simona părăsesc competiția de simplu cu câte 10 puncte de clasament și un cec de 50.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp