Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Halep avansează în turul secund după trei aniRecep Sakar / Anadolu Agency /ABACAPRESS /SportPictures.eu
28 Aug 2019

US Open: Halep avansează în turul secund după trei ani

A doua zi a meciurilor de pe tablourile principale de la US Open a început cu o înfrângere pentru reprezentantele tricolorului. Mihaela Buzărnescu își continuă seria înfrângerilor nereușind să treacă de jucătoarea germană Andrea Petkovic, ocupantă a locului 88 WTA. După un joc întins pe mai bine de o oră și jumătate, Petkovic s-a impus cu 6-3, 6-4, dar Mihaela a avut un moment bun în primul act în care a revenit de la 0-4 la 3-4 și a fost la două puncte de a egala, însă în cele din urmă a cedat break-ul decisiv. Compatrioata noastră clasată pe locul 129 WTA a condus cu 4-3 în actul secund, dar din nou nu a rezistat finișului nemțoaicei și părăsește competiția cu 10 puncte de clasament și un cec în valoare de 58.000 USD.

Simona Halep, favorita numărul 4 a tabloului de simplu, a debutat cu dreptul la USTA Billie Jean King National Tennis Center. Pe arena Louis Amstrong, constănțeanca a avut nevoie de set decisiv în fața americancei Nicole Gibbs, locul 135 WTA, pentru a avansa în turul secund după ce două ediții consecutive a părăsit competiția în runda inaugurală. După un set secund în care a scăzut ritmul și i-a lăsat inițiativa adversarei sale care a beneficiat de statutul de lucky loser, ea s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-2 la capătul unui joc ce s-a întins pe durata a aproape două ore. În turul secund Simona o va întâlni americanca Taylor Townsend, locul 116 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp