Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Eliminări în primul turAlexandru Dobre / Mediafax Foto
25 Aug 2016

US Open: Eliminări în primul tur

După debutul promițător al Anei Bogdan, seria partidelor din calificările US Open a continuat cu două înfrângeri suferite azi noapte de ceilalți reprezentanți ai tricolorului.

Andreea Mitu continuă sezonul mai puțin reușit ce a coborât-o pe locul 192 WTA cu o înfrângere în fața austriecei Barbara Haas, ocupantă a locului 140 WTA. Chiar dacă avea la activ o victorie în singura dispută directă, înregistrată în urmă cu un an la Bad Gastein, Andreea a cedat pe teritoriul american cu 6-7 (3), 4-6 și din cauza acestui rezultat se află pe 197 în clasamentul (neoficial) în timp real al tenisului profesionist feminin.

În competiția similară masculină, Marius Copil, locul 173 ATP, a cedat cu un scor similar 6-7 (3), 3-6 în fața favoritului numărul 30 al tabloului, japonezul Go Soeda (147 ATP).

Din totalul de 46,3 milioane USD cât reprezintă premiile ediției din acest an a turneului american de mare șlem, Andreea și Marius primesc câte 5.606 USD, fiind acordate 2 puncte de clasament doar în proba feminină. Calificată în turul 2 al calificărilor, Ana Bogdan are asigurate 20 de puncte de clasament și un cec de 10.900 USD.

Alte știri din Tenis de câmp