Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
US Open: Cîrstea aduce prima victorieRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Aug 2017

US Open: Cîrstea aduce prima victorie

Sorana Cîrstea a repurtat prima victorie românească pe tablourile principale ale turneului newyorkez învingând-o în această seară pe olandeza Lesley Kerkhove, locul 171 WTA.

Partida a fost una la discreția compatrioatei noastre, care s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3 la capătul unui joc ce a durat o oră și 15 minute. Târgovișteanca a sprintat în primul set până la 5-1, însă a avut nevoie de a cincea minge de set pe propriul serviciu pentru a pune capăt unui ghem de 22 de puncte. Olandeza a condus cu 1-0 și 2-1 în startul actului secund, însă Sorana a întors la 4-2 și a închis mult mai ușor setul și partida, la prima șansă construită. Letona Jelena Ostapenko (12 WTA) sau spanioloaica Lara Arruabarrena-Vecino (60 WTA) va fi viitoarea adversară a tricolorei clasată pe locul 54 WTA, partida dintre cele două fiind întreruptă de ploaie la scorul de 6-2, 1-6, 3-1 în favoarea letonei.

În aceeași situație se află și Monica Niculescu, meciul ei contra franțuzoaicei Kristina Mladenovic, locul WTA, fiind întrerupt în două rânduri de ploaie. Prima dată la 5-3 și 30-40 pentru slătineancă pe serviciul adversarei, dar pauza de scurt timp nu i-a afectat concentrarea și a reușit să închidă setul cu 6-3, apoi arbitrul nu a dat curs cererilor vocale ale Monicăi de a întrerupe a doua oară partida decât după ce franțuzoaica și-a convertit avantajul serviciului și a egalat la 1 în setul secund. Ploaia dă peste cap programul zilei, astfel încât partida dintre Ana Bogdan (108 WTA) și americanca Taylor Townsend (119 WTA) a fost amânată pe termen nedeterminat.

Alte știri din Tenis de câmp