Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
UEL: Calificare. Dar ce chin!SportPictures.eu
02 Aug 2019

UEL: Calificare. Dar ce chin!

FCSB a încheiat în genunchi returul cu armenii de la Alashkert, dar a obținut calificarea în faza următoare a Europa League.

La adăpostul rezultatului din urmă cu o săptămână, victorie cu 3-0 la Erevan, și cu un gol înscris din penalty în minutul 10 de Florin Tănase după ce tot el fusese atins în careu de un fundaș advers, formația roș-albastră s-a relaxat prematur și în minutul 23 a fost egalată după o fază în care defensiva a dat primele semne de gripare. O centrare de pe partea stângă a lui Daghbashyan a fost întoarsă cu capul în centrul careului de un coechipier până la Nenadovic, iar șutul acestuia, respins de Vlad, a ajuns la Marmentini care a împins balonul în plasă. Cinci minute mai târziu Bălașa scapă balonul de sub control în calitate de ultim apărător și este nevoit să-l faulteze în careu pe Galvao, drept urmare primește cartonașul roșu direct, iar penalty-ul este transformat de Marmentini. Brazilianul este creatorul golului de 1-3 în minutul 44 cu o pasă perfectă trimisă din flancul drept pe linia careului de 6 metri pentru Galvao, care a îndeplinit o formalitate.

La pauză armenii mai aveau nevoie de un gol pentru o calificare istorică, însă Florinel Coman a liniștit apele în minutul 59 cu o execuție cu efect, pe jos, din interiorul careului după o pasă a lui Vînă și a stabilit scorul final al întâlnirii.

O înfrângere dureroasă, palid consolată de calificarea în turul 3 preliminar în care FCSB cu un nou antrenor la cârmă după demisia în direct a lui Bogdan Andone va întâlni joia viitoare tot la Giurgiu echipa cehă FK Mlada Boleslav.

 

FCSB - Alashkert 2-3 (1-3)

Au marcat: Fl. Tănase (min. 10 pen.), Fl. Coman (min. 59)/Marmentini (min. 23 și 28 pen.), Galvao (min. 44)

FCSB (antrenor Bogdan Andone): Vlad - Belu, Bălaşa, Filip, Al. Stan (min. 46 Salomao) - I. Cristea, Vînă, Oaidă - O. Popescu, Fl. Tănase (min. 82 Planic), T. Moutinho (min. 22 Fl. Coman)

Alashkert (antrenor Abraham Khashmanyan): Cancarevic - Voskanyan, Mkoyan, Ishkhanyan, Daghbashyan - A. Grigoryan, T. Galvao (min. 68 Tankov), Hayrapetyan (min. 68 Shakinyan) - C. Andrade, Marmetini, Nenadovic (min. 75 Ghadimyan)

Alte știri din Fotbal