Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
UEFA lansează eEURO 2021FRF.ro
22 Oct 2020

UEFA lansează eEURO 2021

După succesul primului UEFA eEURO din acest an, forul european a anunțat că va exista a doua ediție a competiției.

eEURO 2021 va aduna 55 de ascociații, membre UEFA, care vor concura în cel mai mare eveniment de e-Fotbal și care va fi jucat în exclusivitate pe platforma eFootball PES 2021 de la KONAMI. În noiembrie, asociațiile își vor alege echipele pentru a participa la calificările de la începutul anului 2021.

Țările se vor duela pentru o calificare la turneul final de la Londra ce va avea loc în perioada 9-10 iulie, chiar înainte de finala UEFA EURO 2020(2021) din 11 iulie de pe stadionul Wembley.

Ediția din acest an de eEURO 2020 a fost cu succes pentru România. Echipa națională de e-Fotbal a României, formată din Adrian Urmă și Cristian Radu, a ajuns până în semifinalele competiției.

„UEFA eEURO le-a oferit entuziaștilor e-Fotbal șansa de a-și reprezenta țara pe cea mai mare scenă online. Toate echipele concurente vor căuta să imite Italia, campioana din acest an”, a declarat directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein.

„Inaugurarea UEFA eEURO a fost un succes. Peste 15 milioane de oameni au urmărit pe platformele UEFA filmările din competiție. Am văzut o creștere masivă a popularității e-Fotbal în ultimii ani și eEURO 2021 ne va oferi în continuare posibilitatea de a ne conecta cu fanii noi.”

 

sursa: frf.ro

Alte știri din E-Sports