Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
UEFA Champions League: Informatica Timişoara – Osmanlispor 9-2Bogdan Balas / SportPictures.eu
31 Aug 2018

UEFA Champions League: Informatica Timişoara – Osmanlispor 9-2

Informatica Timișoara a obținut o victorie entuziasmantă în fața formației Osmanlispor, campioana Turciei, în prima partidă a turului preliminar al UEFA Futsal Champions League. Campioana României a făcut spectacol la debutul în cea mai importantă competiție intercluburi din lume joi seară în Sala Sporturilor „Constantin Jude” din Timișoara. Trupa lui Robert Lupu a trecut de Osmanlispor cu scorul de 9-2 și a făcut astfel un pas important spre Main Round-ul competiției.

Azi, bănățenii vor fi spectatori la confruntarea dintre Osmanlispor și Lynx Futsal Club, campioana Gibraltarului. Mâine, sâmbătă 1 septembrie, tot de la ora 19.00, Informatica va disputa cel de-al doilea și ultimul meci din Grupa H a turului preliminar în compania celor de la Lynx Futsal Club.

Victorioasă sâmbăta trecută la Sighișoara în Supercupa României, 4-3 cu CS United Galați, Informatica Timișoara a abordat cu un moral excelent primul meci din istorie în Liga Campionilor. Gruparea bănățeană nu i-a dat vreo șansă campioanei Turciei în ceea ce specialiștii au numit derby-ul Grupei H.

Savio Valadares, care a ales să continue cu Informatica Timișoara și în acest sezon, a fost cel mai bun jucător de pe teren. Internaționalul român a marcat patru goluri și i-a încântat pe spectatorii prezenți în tribunele Sălii Sporturilor din Timișoara.

 

Programul complet al Grupei H:

30 August, ora 19.00

Informatica Timişoara – Osmanlispor 9-2

Au marcat: Deco (0’48”, 21’12”), Savio Valadares (5’40”, 23’59”, 29’32”, 39’49”), Dmytro Bondar (9’22”), Pedrinho (11’44”) și Valentin Ilas (26’29”) / Osman Aydogan (25’44”), Deco (31’29” – autogol)

 

31 August, 19.00

Osmanlıspor – Lynx

 

1 Septembrie, 19.00

Lynx – Informatica Timişoara

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal