Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
U21: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu LiechtensteinSportPictures.eu
01 Oct 2018

U21: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Liechtenstein

Marți, 16 octombrie, reprezentativa Under 21 a României va întâlni Liechtenstein în ultimul meci din preliminariile pentru Euro 2019, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, de la ora 21:00.

Biletele sunt disponibile online începând de luni, 1 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate).

Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală. Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

Marți, 16 octombrie, în ziua meciului, biletele vor fi puse în vânzare și la casieriile de la stadion. Programul caselor de bilete este: 12:00 – 21:00.

Neînvinsă până acum, naționala U21 mai are nevoie de 4 puncte în ultime două jocuri, cu Țara Galilor, la Cluj-Napoca, și cu Liechtenstein, la Ploiești, pentru a fi sigură de locul întâi. Cele 9 câștigătoare de grupe merg direct la EURO, în timp ce 4 din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori