Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
U21: Reprezentativa de tineret are cea mai bună apărare din EuropaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Oct 2018

U21: Reprezentativa de tineret are cea mai bună apărare din Europa

Dintre toate formațiile din preliminariile pentru EURO 2019, seleționata Under 21 a României a primit cele mai puține goluri până acum, patru, la fel ca Anglia.

Tricolorii U21 mai au nevoie de un punct pentru a se califica matematic la turneul final, punct pe care trebuie să îl obțină în fața formației din Liechtenstein. Pe lângă Italia, țara gazdă, mai sunt calificate la turneul final: Croația, Spania, Anglia, Germania, Serbia, Franța. Însă nici una dintre acestea nu are o defensivă mai bună decât a noastră, doar selecționata Albionului a încasat același număr de goluri ca elevii pregătiți în această campanie de Daniel Isăilă și Mirel Rădoi.

De patru ori a cedat apărarea tricoloră în cele 9 meciuri disputate până acum. De două ori cu Portugalia (cel mai bun atac din grupă – 29 de goluri), acasă și în deplasare, cu Elveția la Ovidiu și în deplasarea din Bosnia-Herțegovina. Niciodată nu a primit mai mult de un gol într-o partidă.

În rest, tricolorii au bifat patru victorii fără gol primit, două acasă și două în deplasare, și o remiză albă, în Țara Galilor. Marți seara, de la ora 21:00, elevii lui Mirel Rădoi întâlnesc la Ploiești, de la ora 21:00, Liechtenstein, o echipă cu 9 înfrângeri în tot atâtea partide și care a marcat doar de două ori, de fiecare dată în poarta celor din Țara Galilor. În schimb, a încasat 38 de goluri, având cea mai slabă defensivă din cele 54 de selecționate U21 din preliminariile pentru EURO 2019.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori