Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Universitatea Cluj (live)
  Digisport 1
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. FC Argeș (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Fotbal
  Meci demonstrativ "Centenarul Fotbalului Românesc" (live)
  Digisport 1
 • 15:30
  Handbal
  EHF Cup: SCM Ramnicu Vâlcea vs. Herning-Ikast Handbold (live)
  Digisport 2
 • 17:15
  Handbal
  EHF Champions League: CSM București vs. Bietigheim (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Handbal
  EHF Champions League: Elverum vs. Dinamo (live)
  Digisport 2
Juniori
U21: Reprezentativa de tineret are cea mai bună apărare din EuropaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Oct 2018

U21: Reprezentativa de tineret are cea mai bună apărare din Europa

Dintre toate formațiile din preliminariile pentru EURO 2019, seleționata Under 21 a României a primit cele mai puține goluri până acum, patru, la fel ca Anglia.

Tricolorii U21 mai au nevoie de un punct pentru a se califica matematic la turneul final, punct pe care trebuie să îl obțină în fața formației din Liechtenstein. Pe lângă Italia, țara gazdă, mai sunt calificate la turneul final: Croația, Spania, Anglia, Germania, Serbia, Franța. Însă nici una dintre acestea nu are o defensivă mai bună decât a noastră, doar selecționata Albionului a încasat același număr de goluri ca elevii pregătiți în această campanie de Daniel Isăilă și Mirel Rădoi.

De patru ori a cedat apărarea tricoloră în cele 9 meciuri disputate până acum. De două ori cu Portugalia (cel mai bun atac din grupă – 29 de goluri), acasă și în deplasare, cu Elveția la Ovidiu și în deplasarea din Bosnia-Herțegovina. Niciodată nu a primit mai mult de un gol într-o partidă.

În rest, tricolorii au bifat patru victorii fără gol primit, două acasă și două în deplasare, și o remiză albă, în Țara Galilor. Marți seara, de la ora 21:00, elevii lui Mirel Rădoi întâlnesc la Ploiești, de la ora 21:00, Liechtenstein, o echipă cu 9 înfrângeri în tot atâtea partide și care a marcat doar de două ori, de fiecare dată în poarta celor din Țara Galilor. În schimb, a încasat 38 de goluri, având cea mai slabă defensivă din cele 54 de selecționate U21 din preliminariile pentru EURO 2019.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori