Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
U21: Au sărit scântei! Înfrângere cu MexiculRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Oct 2021

U21: Au sărit scântei! Înfrângere cu Mexicul

În cea de-a doua partidă disputată în turneul de pregătire de la Marbella, în sudul Spaniei, echipa reprezentativă U21 a României a pierdut cu scorul de 1-3 (0-2) jocul contra selecționatei similare a Mexicului.

Fotbaliștii mexicani s-au distanțat la 3-0 prin golurile înscrise de Carrillo (min. 29) după o lovitură liberă, Ramon Juarez (min. 41) după un corner și Luca Martinez (min. 47) din penalty, iar pe final de meci, în minutul 81, căpitanul Ramon Juarez a trimis în propria poartă și a redus diferența de pe tabelă.

Pe fondul unei intrări mai dure a lui Ianis Stoica, în minutele de final s-a iscat o bătaie generală, însă spiritele s-au potolit după intervenția ambelor echipe tehnice. De altfel, întregul joc a fost unul extrem de fizic, cu intrări la limita regulamentului. Selecționata pregătită de Florin Bratu încheie stagiul de pregătire cu o victorie, 1-0 joi seara cu Suedia U20, și o înfrângere și revine în țară.

Tricolorii au evoluat în următoarea formulă: M. Popa (min. 76 Ducan) – Al. Ţîrlea, Screciu, Dican, Ţicu – D. Albu (min. 76 Isac), D. Toma (min. 76 Sefer) –  Miculescu (min. 64 M. Şerban), Pitu (min. 64 Cîmpanu), Petrila (min. 64 Corbu) – Markovic (min. 46 I. Stoica).

Alte știri din Juniori