Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
U20: Umilință în ElvețiaFRF.ro
28 Mar 2022

U20: Umilință în Elveția

Selecționata U20 a României a pierdut un nou meci amical la doar câteva zile după înfrângerea cu 2-1 suferită pe teren propriu cu Norvegia. Astăzi, tricolorii pregătiți de Bogdan Lobonț a pierdut cu 0-5 (0-2) jocul disputat la Will cu reprezentativa similară a Elveției.

Dezastrul a început cu autogolul lui Hindrich din minutul 15, portarul celor de la CFR Cluj băgând mingea în poartă în încercarea de a respinge un șut centrare trimis de Surdez de pe linia de fund a terenului. Dos Santos a făcut 2-0 în minutul 45 cu un șut din interiorul careului după o preluare simplă, iar în primul minut al reprizei secunde Sanches l-a executat pe Antony Petre, înlocuitorul lui Hindrich, cu un șut sub transversală din zona colțului careului mic. Fink face 4-0 în minutul 59 cu un șut plasat din 8 metri, iar Berdayes mărește avantajul în minutul 63 dintr-un penalty acordat în urma unei țineri evidente a lui Bîrzu asupra unui adversar.

Acest insucces se adaugă celor din partidele cu Anglia (1-6), Germania (0-4) și Italia (0-7) și arată fără tăgadă diferența dintre viitoarea generație a fotbalului românesc și marile puteri continentale.

 

Elveția U20 - România U20 5-0 (2-0)

Au marcat: Hindrich (min. 15 aut.), Dos Santos (min. 45), Sanches (min. 46), Fink (min. 59), Berdayes (min. 65 pen.)

Elveția U20 (antrenor Bruno Berner): Hubel - Magnin, Amenda, Sow, Wallner - Reichmuth, Chiapette, Stroscio, Dos Santos - Fink, Surdez

România U20 (antrenor Bogdan Lobonț): Hindrich (min. 46 A. Petre) - Grosu, Gladun (min. 75 Bratu), Bîrzu, Mocioacă – Gașpar (min. 75 Mustacă), Buta (min. 46 Perianu), Mogoș (min. 66 Văsălie), Pănoiu, Pitu (min. 75 Georgescu) – L. Munteanu (min. 75 Finică)

Alte știri din Juniori