Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
U20: Tricolorii pierd la Ploiești contra NorvegieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
24 Mar 2022

U20: Tricolorii pierd la Ploiești contra Norvegiei

Turneul european ce include opt echipe naționale U20 a programat în această după-amiază pe arena „Ilie Oană” din Ploiești întâlnirea dintre reprezentativele României și Norvegiei.

Conduși de pe bancă de Bogdan Lobonț, tricolorii au deschis scorul în minutul 28 prin Andrei Anton, echipier al formației italiene AC Torino. Acesta a reluat din drop din centrul careului o centrare perfectă trimisă de Alexi Pitu de pe partea dreaptă. Băieții noștri au controlat primele 45 de minute și și-au construit și alte șanse de gol, cum a fost contraatacul din minutul 12 în care Mustacă a fost blocat pe șut sau faza din minutul 43 când balonul s-a scurs prin careul mic și a ajuns la același Mustacă, fără forță în șut și portarul Tangvik a respins cu piciorul.

Partea a doua a jocului a început cu un șut bun al lui Louis Munteanu în minutul 50, dar scandinavicii au schimbat registrul de exprimare și au devenit mai incisivi. Nordas trimite în transversală în minutul 53 după un corner tratat prea lejer de tricolori, apoi în minutul 57 tot Nordas aduce egalarea după o centrare de pe partea stângă trimisă la bara a doua. Mingea a trecut nestingherită prin careul mic și vârful de atac a îndeplinit o formalitate sub privirile fundașilor noștri împietriți. Ostrom i-a adus pe oaspeți în avantaj în minutul 65 după un alt corner executat la bara a doua ce i-a surprins dormind în ghete pe fundașii noștri. Louis Munteanu nu reușește să-l învingă pe Tangvik în două rânduri, în minutele 68 și 69, Hindrich îl blochează decisiv pe Melkersen în minutul 74, iar partida se încheie cu lovitura de cap a lui Bratu din prelungiri ce trece puțin peste poartă.

 

România U20 – Norvegia U20 1-2 (1-0)

Au marcat: Anton (min. 28)/Nordas (min. 57), Ostrom (min. 65)

România U20 (antrenor Bogdan Lobonţ): Hindrich - Anton, Bîrzu, Buta, Grosu - Pănoiu, Perianu (min. 80 Mocioacă), Iancu - Mustacă, Pitu, Munteanu

Norvegia U20 (antrenor Jan Peder Jalland): Tangvik - Ostrom, Jenssen, Opsahl, Wolfe - Kjolo (C), Jorgensen - Knudsen (min. 58 Palumbo), Nordas, Melkersen (min. 80 Stensrud), Mugisha (min. 58 Tangen)

Alte știri din Juniori