Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
U19: România va găzdui Grupa 4 a Turului de ElităStefan Constantin / SportPictures.eu
07 Dec 2017

U19: România va găzdui Grupa 4 a Turului de Elită

Reprezentativa Under 19 a României și-a aflat miercuri, 6 decembrie, adversarii de la Turul de Elită, ultimul premergător Campionatului European de anul viitor.

Naționala pregătită de Adrian Boingiu va face parte din Grupa 4, alături de Ucraina, Suedia și Serbia. România va găzdui partidele de la Turul de Elită, care se vor desfășura în perioada 21-27 martie 2018. 

Antrenorul Adrian Boingiu a oferit prima reacție după tragerea la sorți: ”În principiu e o grupă bună, în contextul în care am evitat niște nume grele precum Franța, Anglia. E o grupă accesibilă, dar nu ușoară. Toate sunt echipe care dezvoltă un fotbal bun la nivel juvenil și uneori e posibil ca aceste echipe care spun mai puține ca nume să pună probleme mai mari. Există șanse, dar nu putem vorbi de echipe favorite în această grupă”.

 

Grupele de la Turul de Elită: 

Grupa 1: Germania, Olanda, Norvegia, Scoția

Grupa 2: Macedonia, Anglia (deținătoarea titlului), Ungaria, Letonia

Grupa 3: Cehia, Italia, Grecia, Polonia

Grupa 4: România, Ucraina, Suedia, Serbia

Grupa 5: Portugalia, Irlanda, Slovacia, Kosovo

Grupa 6: Spania, Franța, Belgia, Bulgaria

Grupa 7: Danemarca, Austria, Turcia, Bosnia&Herțegovina

Câștigătoarele celor 7 grupe se califică la Campionatul European, unde se alătură și țara gazdă, Finlanda (16-29 iulie 2018).

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori