Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
U Jolidon ratează podiumulBogdan Danescu / Mediafax Foto
06 Feb 2014

U Jolidon ratează podiumul

Într-o partidă jucată în această seară la Sala Sporturilor din Deva, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, Cetate Deva a învins pe U Jolidon Cluj, scor 33-30 (19-16).

A fost un meci cu garda jos, ambele echipe fiind preocupate mai mult de ofensivă, de aici şi recitalul de goluri oferit. În prima repriză ambele echipe au încercat să se desprindă, însă pe fondul unor apărări fragile s-a păstrat echilibrul pe tabelă, practic aproape fiecare atac fiind concretizat cu gol. Gazdele au fost mai concentrate pe final şi au încheiat primele 30 de minute cu un avantaj de 3 goluri, 19-16 la pauză.

Partea a doua a fost la fel de efervescentă, însă avantajul handbalistelor din Deva s-a dovedit important, finalul consemnând tot o diferenţă de 3 goluri, 33-30 pentru Cetate Deva. Victoria apropie echipa lui Ioan Băban la trei lungimi de locul 6, ultimul calificant în play-off.

Golurile echipei gazda au fost marcate de Cartaş 11, Krnic 7, Rusu 5, Din 4, Petrinja 4 , Simion 1 şi Toth 1 în timp ce clujencele au înscris prin Vintilă 11 , Florea  5, Senocico  5, Mihai  2, Chintoan  2, Tetean  2 , Popa 2, Ivan 1.

Alte știri din Handbal