Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
U Cluj câștigă în prelungiri meciul cu Oțelul
19 Dec 2013

U Cluj câștigă în prelungiri meciul cu Oțelul

Joi seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, echipa șepcilor roșii a primit vizita Oțelului Galați, formație ce de câteva etape cunoaște un reviriment vizibil sub bagheta germanului Lienen. Universitarii, aflați pe locul 17, erau condamnați să câștige acest meci dacă doreau ca în pauza competițională să …viseze la salvare!

Oțelul, prima deasupra liniei roșii, începe mai bine, controlează jocul, dar ocaziile nu apar. De la clujeni, Lemnaru strică o fază promițătoare în careul gălățean, pentru ca în minutul 23 Filip să irosească și el o bună oportunitate de a deschide scorul pentru oțelari. Dupa câteva minute, Simatis, rezerva lui Brăneț, suspendat, are o bună intervenție în fața lui Takacs și cam atât, repriza se termină cu un scor alb.

În repriza a doua asistăm la un joc destul de apatic, ocaziile clare continuă să lipsească, gălățenii par mai determinați, Bajenaru încearcă un lob care trece puțin peste. La răndul lor clujenii ratează și ei prin Calcan în minutul 75 și toata lumea era convinsă că meciul se îndreaptă spre un draw care nu ajuta pe nimeni. Vine însă minutul 90+2 și Lemnaru își demonstrează încă o dată virtuțile tehnice, execută un număr personal de efect și marchează pentru studenți, stabilind și scorul final, U Cluj – Otelul 1-0 și sub Feleac se visează frumos în această iarnă!

 

La startul partidei s-au aliniat următoarele echipe:

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop - Bucşa, Takacs - Borza, A. Lungu, Cristocea - Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Szilagyi, Balde, Calcan, Mendy, Ursu, Ene

Oţelul Galati: Simaitis - Sârghi, Mişelăricu, Sg. Costin, D. Popescu - Giurgiu, Filip - Băjenaru, Cooper, Vinicius - Henrique
Rezerve: Abraham, Milea, Sipovici, S. Ilie, Zaharia, Astafei, Tudorie

Alte știri din Fotbal